Jövő héten esedékes a Blue Origin legújabb New Shepard kilövése

2021. augusztus 19.
57.7771
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Blue Origin augusztus 25-ét célozza a New Shepard szuborbitális járműve következő indulása kapcsán, ahogyan az kiderült a társaság képviselőinek tegnapi, azaz augusztus 18-ai bejelentéséből, ami a Blue Origin összesítésében a tizenhetedik űrrepülés lenne, és az első azóta, hogy a legénységi küldetése július 20-án lezajlott.
 

Ezen a napon egy New Shepard jármű a cégalapító Jeff Bezost, testvérét, Markot, a 82 éves régi repülési úttörőt, Wally Funkot és egy 18 éves holland diákot, Oliver Daement szállította a szuborbitális térbe és vissza.

Az NS-17 néven ismert augusztus 25-ei küldetés nem szállít embereket, de a New Shepard 18 kereskedelmi hasznos terhet visz majd, amelyek közül 11 a NASA által támogatott. Ezenfelül több ezer képeslapot küldtek a gyerekek a Blue Origin nonprofit Club for the Future klubján keresztül, amiket szintúgy felvisznek.

Ezenkívül a kapszula külső része a NASA Deorbit, Descent and Landing Sensor Demonstration kísérletének ad otthont, amely egy olyan technológia, ami az űrhajók pontosabb leszállását segíti elő a Holdon és más felületeken.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 napja

Nagyon pörögnek!

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 4 napja

Irigylem őket...

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 4 napja

82 évesen repülni az űrbe? Az merész.

válasz erre