Jönnek Disneylandbe az ölelgető robotok

2017. április 13.
3.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Disney is szeretne haladni a korral a Disneyland keretein belül, így a beöltözött, emberméretű plüssfigurák után hamarosan érkezhetnek az ölelgető robotok a varázslatos mesebirodalomba.

A hír már 2016-ban is felmerült, amikor a Disney olyan szabadalmakat regisztrált, amelyek arról szóltak, hogy a cég olyan puha, 3D nyomtatással készülő robotok prototípusait rendszeresítené Disneylandben, amelyek népszerű mesefigurákat mintáznának, és nemcsak fotózkodni lehetne velük, hanem ölelkezni is.

Jönnek Disneylandbe az ölelgető robotok - 2. kép

A Disney a The Sun beszámolói szerint azért helyez ekkora hangsúlyt az ölelésre, mert a legtöbb mesefigurával az emberek többsége ölelkezni szeretne a fotózkodás mellett, így már meg is alkották a tökéletes technológiai hátterét annak, hogy mindez megvalósulhasson.

Jönnek Disneylandbe az ölelgető robotok - 3. kép

A lap által bemutatott prototípus a Hős6os-ból megismert Baymax karakterére épít - persze más hősök is várhatóak a kínálatba -, aki olyan puha ölelésre képes speciális érzékelői révén, hogy még egy összetekert, puha papírlapot sem gyűr össze közben.

Jönnek Disneylandbe az ölelgető robotok - 4. kép

2 hozzászólás

TEchie

1 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez igen! Már a parkokban is robotok lesznek!

válasz erre

Kileah

1 éve, 3 hónapja és 12 napja

Biztos aranyosak lesznek!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink