Jonah Hill nem szeretne már vígjátékokban szerepelni

2019. február 13.
3.7781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ritka, hogy egy színész akkora arculatváltáson menjen keresztül, mint Jonah Hill, hiszen a színész eleinte olyan filmekben szerepelt, mint a Superbad, a Felkoppintva és hasonló "tesókomédiák", ezzel pedig sokak szemében megosztóvá vált.

Valahol a 2011-es Pénzcsinálónál történt meg az igazi fordulat, ami meg is hozta neki az első Oscar-jelölést, azóta pedig egyre több komoly szerepet vállal, például most a Maniac című sorozatban produkált egy zseniális alakítást, nemrég debütált az első rendezésével a Mid90s képében, illetve A Wall Street farkasában is láthattuk, amiért kapott is jelölést az Akadémiától.

Jonah Hill most egy Variety-s interjú során árulta el, hogy nem nagyon tervez visszatérni ezekhez a vígjátékokhoz, mert bár imádja ezeket a fajta alkotásokat is, szeretne másfajta zsánerű filmekkel foglalkozni, és reméli, hogy a Superbades korszakból vele maradnak azok, akik ott megkedvelték. Én azért remélem, hogy láthatjuk majd még olyan filmekben, mint az Itt a vége vagy a 21-22 Jump Street, lévén a komikusi vénája Jonah Hillnek nagyon ott van a szeren, legalább annyira, mint a komoly alakításai.
3 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon bírom a srácot, kár ha komolyra vált.

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Pedig azért nagyon jó volt ő benne. Sőt komoly filmekben nem is nagyon szeretem.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Pedig ez az ami jól áll neki.

válasz erre