Jon Bernthal 30 kilót fogyott és megtanult teniszezni az új filmjéhez

2022. január 07.
63.0081
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A King Richard sztárja, Jon Bernthal elárulta, hogy 30 kilót fogyott a szerep kedvérét, sőt mi több, konkrétan megtanult teniszezni is, hogy felkészüljön a teniszedző, Rick Macci megformálása kedvéért.
 

Bernthal amerikai színész, aki leginkább a The Walking Dead, a Daredevil és a The Punisher című sorozatokban nyújtott teljesítményéért ismert. A The Hollywood Reporternek adott interjújában Bernthal elárulta, hogy 30 kilót fogyott teniszezés közben, miközben a King Richard szerepére edzett.

Nagyon keveset tudott a sportágról, amikor megkapta a szerepet, azonban óriási tiszteletet táplált Macci iránt, és úgy vélte, hogy nagyon fontos volt, hogy egy sportfilmet pontosan készítsenek el róla.

Hogy felkészüljön a szerepére, egy ojai-i akadémián napi 3 órát edzett, és közben 30 kilót fogyott. Lehetőséget kapott arra is, hogy egy valódi ifjúsági válogatott játékost, Kamea Medorát edzze, miközben a szerepét alakította. Amikor a világjárvány leállította a forgatásokat, Bernthal kihasználta a lehetőséget, hogy további hat hónapot fordítson a felkészülésére.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Úgy tűnik, a színészet időnként kemény meló is tud lenni.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Brutál lehet ennyit leadni!

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ejha, nagyon kemény az arc!

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az bizony szép teljesítmény.

válasz erre