Jön az első Surface Headphones ellenfél, itt a Lenovo Yoga fejhallgató

2019. február 25.
5.8521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az MWC nem csak a mobilokról szól, így ideje valami másról is szót ejtenünk, ami esetünkben most épp a Lenovo legújabb fejhallgatója, amely nem titkoltan a Microsoft eszköze ellen indulna harcba.

Barcelonában a népszerű kínai gyártó, a Lenovo is villantott, ezúttal azonban nem valamelyik egyedi okostelefonjával igyekszik felhívni magára a figyelmet, hanem az új Yoga ANC és X1 ANC fejhallgatóival. Az újdonságok Bluetooth 5.0-val kapcsolódnak a főhardverhez, az ANC pedig az aktív zajszűrés angol rövidítésére utal, míg az ENC a környezeti zajok csökkentését hivatott megoldani.

Az eszközök négy mikrofonnal vannak ellátva, hogy legalább olyan minőségi videó beszélgetések lebonyolítását folytathassuk, mint az említett ellenfél, a Surface Headphones. Így pedig rögtön kikövetkeztető, hogy a kompatibilitás a Windows 10-en túlmutat, Android és iOS is a listán van.

Az USB-C port alap, de az aksi egyébként legalább 15 órányi zenehallgatást garantál, a töltési idő pedig kb 2 óra. Most jön az igazán meglepő tulajdonsága, hiszen az eszközök jóval olcsóbban startolnak mint a Microsoft megoldása, az X1 ANC 150, míg a Yoga ANC 170 dollárt kóstál várhatóan júliustól.
2 hozzászólás

Porthos

5 éve, 6 hónapja és 9 napja

50 ezerért nem biztos hogy Lenovo feliratot szeretnék hordani a fejemen...

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 6 hónapja és 9 napja

Elég csúnya lett! meglepett smiley

válasz erre