Jól néz ki, és bőven 100 ezer alatt van a Vivo új okostelefonja

2017. szeptember 11.
3.1701
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Azt mát tudjuk egy ideje, hogy a Kínából érkező okostelefonokat nem szabad lenéznünk csak a származásuk miatt, de a Vivo legújabb gyöngyszemére ez határozottan igaz állítás, hiszen nemcsak egy olcsó, hanem igencsak figyelemre méltó készülék is lett egyben.

Kezdjük ott, hogy a Vivo V7+ átszámítva nagyjából 90 ezer forintba kerül, amiért cserébe bár nem kapunk egy túl erős hardvert - mindössze Snapdragon 450-es dübörög benne 4GB RAM társaságában -, ellenben a 64 GB-os beépített tárhely és a 3225 mAh-s akkumulátor már bőven ütőkártyának nevezhető.

Természetesen a tortáról a habot direkt a végre spóroltuk, lévén a Vivo V7+ nem elég, hogy nagyszerűen néz ki, mindemellett majdnem teljesen keret nélküli előlappal jön, a 18:9-es képátlójú képernyő mellé pedig 1440x720-as felbontás, 16 megapixeles kamera, 24 megapixeles szelfikamera és ujjlenyomat-olvasó is jár.

Az Android 7.1-essel felszerelt Vivo V7+ egyelőre csak az indiai piacon jelent meg, de meggyőződésünk, hogy a globális versenyben is komoly vetélytársa lehetne néhány drágább készüléknek.

Jól néz ki, és bőven 100 ezer alatt van a Vivo új okostelefonja - 2. kép

4 hozzászólás

technomancer

10 hónapja, 3 napja

Nekem nem tetszik, és nem is vennék olyan telefont aminek nincs itthon támogatottsága.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 3 napja

Az elő és hátlapi kamera nem lett véletlenül felcserélve?

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 3 napja

Ez tényleg jól néz ki!

válasz erre

Kileah

10 hónapja, 3 napja

Micsoda S8 copy!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink