Jól megnyúzták a Samsung Galaxy S10-et, de acélosan bírta a strapát

2019. március 01.
5.7161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha esetleg azon jár az agyad, hogy vajon megéri-e beruházni az újonnan bemutatott Galaxy S10-re, és hogy hogy fogja bírni a gyűrődést, remek hírünk van, lévén már alá is vetették egy jó kis strapatesztnek a készüléket.

Mint a Samsung legutóbbi jó néhány zászlóshajója, úgy a Galaxy S10 is kemény felépítéssel büszkélkedhet, amit Zack Nelson YouTube-er prezentált is számunkra. A tripla hátsó kamerás részlegen esélytelen, hogy komolyabb karc keletkezzen, de az elülső kamera is kőkeményen bírta a gyűrődést.

Ez nem meglepő, miután Gorilla Glass 6 védőüveg őrzi a kamerákat és az Infinity-O kijelzőt egyaránt, és bár utóbbit meg lehet karcolni, de a Samsung éppen ezért ad egy műanyag védőfóliát is a telefon mellé. Ami viszont igazán meglepő, hogy az ujjlenyomat olvasó mennyire acélosan állja a sérüléseket - szimpla karcolással nem nagyon lehet rajta fogást találni, maximum erősebb ütődésekkel lehet kárt okozni benne.

Nézd nagyban ezt a videót!



újonnan bemutatott Galaxy S10-re, és hogy hogy fogja bírni a gyűrődést, remek hírünk van, lévén már alá is vetették egy jó kis strapatesztnek a készüléket.'>
2 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Bírnia is illik.

válasz erre

inkognito

5 éve, 6 hónapja és 6 napja

Meg se nézem a videót. Ezek a telefonok már jók.

válasz erre