Jól kiakasztotta Mark Zuckerberg a briteket, helyettesét küldte el egy fontos egyeztetésre

2018. november 29.
4.7291
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagyon súlyos vádakkal és véleményekkel illették Mark Zuckerberget annak a nemzetközi bizottságnak a tagjai, akikkel a Facebook vezérének a napokban kellett volna találkoznia a közösségi oldal botrányai miatt.

A londoni egyeztetésre főként az álhírek súlyos terjedésének visszaszorítása miatt rendelték be Zuckerberget, aminek részeként kilenc országból érkezett mintegy 24 vezető, azonban a Facebook vezetőjét ez kicsit sem érdekelte, méghozzá olyannyira nem, hogy el sem ment a meghallgatásra, csak egy helyettesét, Richard Allant küldte el a brit fővárosba.

A történtek miatt azonban a bizottság több tagja is súlyos vádakkal illette a Facebook első emberét, rengetegen kiposztolták a közösségi oldalakra Zuckerberg üres helyét, sőt mi több, az egyik brit képviselő a Twitterre írta ki azt a dolgot, amit a távol maradt vezetőn akart számon kérni, lévén értesülései szerint a Facebook már 2014-ben is tudott az oroszok aknamunkájáról a közösségi oldalon, ám semmit sem tettek ellene az amerikai választások után kirobbant botrányig.
4 hozzászólás

inkognito

6 hónapja, 1 hete

Keményen tolja a pali.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 1 hete

No komment bakker.

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 1 hete

Ahány helyre kell mennie ilyen ügyek miatt mostanában, el is tudom képzelni hogy tényleg nem ért rá.

válasz erre

TEchie

6 hónapja, 1 hete

Szemtelen a pali, de hát ha valaki megfelelően tudja képviselni, akkor őszintén... Nem mindegy ki hazudozik a meghallgatáson?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink