Johny Ive szerint az iPhone X volt az eddigi legkomplikáltabb feladat számukra

2017. október 11.
2.6071
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple szeptemberben bemutatta a tizedik, jubileumi iPhone-t, ám az iPhone X valódi debütálását novemberre időzítették, de persze még kétséges az indulás, ennek ellenére Johny Ive járja a világot és mindenelé a dizájnról faggatják.

Vélhetően nem sokaknak kell bemutatni az Apple, pontosabban az iPhone mobilok külsejének a megálmodóját, Johny Ive-ot, aki most egy japán dizájn magazinnak nyilatkozott, ahol nem a miértekről faggatták, hanem a riportert a hogyan és miképp érdekelte az iPhone X külsejét illetően.

Az interjú alatt kiderült, hogy a csapat, és ezzel együtt Johny Ive is úgy véli, hogy a még hivatalosan kereskedelmi forgalomba be sem került iPhone X, a vállalat elmúlt 10 évének a legnagyobb kihívást jelentő projektje volt, rendkívül komplikált volt megalkotni a mobilt.

Kis íróniával itt megjegyezhetnénk, hogy valóban, ugyanis az elmúlt évek során nem igazán erőltették meg magukat, hiszen nagyon hasonló külsővel rndelkező eszközöket dobtak piacra, így talán egy kicsi mérnöki és dizájneri kihívás nem ártott az iPhone családnak.
2 hozzászólás

inkognito

1 éve, 9 napja

Nyilván, hiszen nagyon sok új dolgot építettek bele.

válasz erre

Levi87

1 éve, 9 napja

Látszik hiszen legyártani is képtelenek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink