Jöhet az Éjszakai játék második része!?

2018. március 03.
2.2971
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy hete került a hazai mozikba a Förtelmes főnökök alkotóinak legújabb filmje, az Éjszakai játék, ami nem csak a nézőknek tetszett nagyon, hanem a kritikusok is odáig voltak érte, így talán jöhet a film második része.

Az elmúlt hónapok egyik legjobb vígjátéka lett az Éjszakai játék, Racheal McAdams és Jason Bateman főszereplésével. Az alkotók ezen sikereken felbuzdulva már arról beszélgetnek, hogy érdemes lenne elkészíteni a film második részét is. Mark Perez a film forgatókönyvírója nemrégiben így nyilatkozott a Hollywood Reporternek:

Az Éjszakai játék kezdeti eredményei biztatóak, az emberek szerették, de az én fejemben már az jár, hogy jó lenne ezeknek a játékmániás figuráknak újabb őrült kalandokat kitalálni. De egyelőre persze az a lényeg, hogy egyre kevesebb a jó vígjáték, én meg mindig a vígjátékoknak drukkolok, és nagyon remélem, hogy sokan meg fogják ezt nézni. A többit pedig majd meglátjuk?

Jó, azt bevallom, hogy én már a forgatás során kérdeztem Rachelt és Jasont, hogy benne lennének-e egy 2. részben, és mindketten igent mondtak.

Ezek hallatán majdnem biztosak lehetünk benne, hogy lesz az újabb, őrületes Éjszakai játék, addig pedig mindenki nézze meg az első részt.
7 hozzászólás

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 hete

Nem láttam még az elsőt, de sokan dícsérik, úgyhogy nem marad ki. Eléggé biztosak lehettek a sikerben egyébként ha már eleve úgy kezdték, hogy felkészültek a folytatásra!

válasz erre

technomancer

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon jó film, régen röhögtem ennyit, jöhet a 2.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Már most várós!

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nálam jöhet. Elsőn szakadtam.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Még nem láttam a filmet de nagyon kiváncsi vagyok rá. Sokan mondták h nagyon jó.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Én is nagyon bírtam az elsőt, az utóbbi idők egyik legjobb vígjátéka!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nem meglepő. Nagyon jó film egyébként.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink