Jöhet a kánikula és a jégkorszak, a SanDisk új SD kártyái fel lettek készítve rá!

2017. október 10.
2.6171
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kis túlzással elpusztíthatatlan SD kártyákról rántotta le a leplet a napokban a SanDisk, akik bejelentették az Industrial termékcsalád legújabb tagjait, amelyeket kifejezetten szélsőséges körülmények elviselésére terveztek.
 

Az új kártyákat nevüknek megfelelően ipari felhasználáshoz igazították, ezáltal képesek elviselni az extrém hideget és a nagy meleget is, így már olyan helyeken is használhatók adatmentésre, ahol korábban ez a megoldás nem volt járható út.

A Sandisk rögtön három kártyatípust is bemutatott, ezáltal érkezik a 8-64GB-os kapacitással bíró hagyományos SD kártya, ami -25 Celsius foktól akár +85 Celsius fokig is bírja a gyűrődést, akárcsak a hasonló microSD kártyák, amelyek viszont akár 128GB adat tárolására is képesek.

A termékcsalád legszívósabb tagja az Industrial XI SD kártya lett, ami képes arra, hogy akár még -40 Celsius fokban is ugyanúgy rögzítse az adatokat, mint normál körülmények között. Mindegyik kártya 50 MB/s-os írási és 80 MB/s-os olvasási sebességgel rendelkezik.

Jöhet a kánikula és a jégkorszak, a SanDisk új SD kártyái fel lettek készítve rá! - 2. kép

2 hozzászólás

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem gyenge milyen értékeket kibírnak!

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

mindenre felkészülnek.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink