Jobb Amazon támogatást kapott a Calibre

2017. március 13.
3.7401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Kovid Goyal Calibre fejlesztő publikálta a hírt, miszerint elérhetővé vált a népszerű eBook menedzser legfrissebb verziója, amely mostantól több részletet tud letölteni az Amazonról egy-egy könyvvel kapcsolatban.

A Calibre ereje talán abban rejlik, hogy mind a három népszerű PC platformra elérhető, így az új verzió, a 2.81-es, ami egyébként két héttel a 2.80-as után érkezett, letölthető Linux, Windows és mac OS-re egyaránt.

Annak ellenére, hogy gyorsan elérhetővé vált az új változat bugfix viszonylag kevés volt, a funkcionalitás terén azonban nagyon is hasznos dolgokkal bővült a Calibre. A 2.81-es verzió változásai közül említésre méltó, hogy a beállítások közt jobban paraméterezhetővé vált az Amazon plugin, amely így több forrásból képes elérni a könyvvel kapcsolatos meta adatokat, így részletgazdagabb információkhoz juthatunk hozzá.

Emellett jó hír a Kobo eBook eszközöket használóknak, hogy a Calibre jelen variánsa jobb támogatást kapott az említett hardverek legfrissebb firmware-hez, így a kapcsolat a számítógépünk és az eBook olvasónk közt stabilabbá bált.
1 hozzászólás

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 14 napja

Maximum könyvek átkonvertálására használom, eszembe sem jutott eddig másra... meglepett smiley

válasz erre