Jennifer Garner nagyon félti gyermekeit a közösségi oldalaktól

2018. szeptember 06.
3.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Jennifer Garner, az ismert amerikai színésznő - többek között A fenegyerek, az Elektra vagy az Alias sztárja - igencsak nehéz korszakon megy keresztül Ben Affleckkel történt válása óta, azonban úgy tűnik, hogy jobban tart a gyerekneveléstől és a közösségi oldalaktól.

A sztár ugyanis nemrégiben egy interjúban fakadt ki arról, hogy teljesen megijeszti a gondolat, ha eszébe jut, hogy gyermekei, a 12 éves Violet, a 9 éves Seraphina és a 6 éves Samuel egyszer csatlakoznak a közösségi oldalakhoz.

Garner szerint ugyanis egyelőre még 12 éves nagylánya sem használja egyik közösségi platformot sem, de nagyon fél attól, hogy hamarosan eljön majd ez a nap, mert szerinte az ilyen oldalak túl nagy terhet rónak a sebezhető gyermekekre, és rengeteg veszélyt is tartogatnak számukra.

Jennifer gyakorló édesanyaként teljesen tanácstalan a témában, hiszen korábban ez a dilemma nem volt jelen az életében, azonban rövidesen szembe kell néznie vele, de egyelőre még csak ötlete sincs azzal kapcsolatban, hogy mitévő legyen, ha gyermeke azzal áll elő, hogy szeretne regisztrálni a Facebookra.
3 hozzászólás

Direktor

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Maga a net is veszélyt rejt ennyi erővel...

válasz erre

TEchie

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Minden generációnak megvannak a maga félelmei...

válasz erre

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nevelés kérdése. Ha a gyerek nem hülye, akkor sok kárt nem tud okozni. Kivéve persze a függőség. Az ellen sokan nem tudnak tenni.

válasz erre