Jelentősen visszaesett Amerikában a Samsung népszerűsége

2017. február 23.
3.5351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár rövid távon a Samsung az üzleti jelentések szerint nem sokat érzett a Galaxy Note 7-es fiaskóból, azonban a Harris Poll piackutató cég legfrissebb felméréséből megtudtuk, hogy hosszabb távon bizony komoly bajokra számíthat ezen a téren a dél-koreai gyártó.

A Samsung népszerűsége ugyanis rendkívüli mértékben zuhant vissza az elmúlt egy évben a tengerentúlon, lévén a piackutató éves felmérése alapján míg 2015-ben a Samsung a hetedik helyen állt a reputációs listán, addig 2016-ban a 49. (!) helyre csúszott vissza.

Jelentősen visszaesett Amerikában a Samsung népszerűsége - 2. kép

Ez azt jelenti, hogy a vásárlók elveszítették bizalmukat a koreai gyártóban, lévén az alábbiakban általatok is áttekinthető listán a kutatók aszerint rangsorolják az egyes vállalatokat, hogy azok milyen megítéléssel rendelkeznek az emberek között.

A Samsung pedig bizonyára a Galaxy Note 7 öngyulladó funkciója miatt rengeteg helyet visszaesett ezen a listán, ami nyilvánvalóban inkább csak jelzésértékkel bíró eredmény lehet.

A Harris Poll egyébiránt online kérdőíves módszerrel gyűjtött adatokból dolgozott több mint 30 ezer amerikai felnőtt véleményére alapozva, akik egy tudományos reputációs index segítségével kérdezik ki az embereket az egyes márkák és termékek népszerűségéről.
4 hozzászólás

betyár

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Uhhh az kellemetlen. Amerika pedig nagy piac és ez máshol is előfordulhat.

válasz erre

TEchie

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Az nagyon durva visszaesés! meglepett smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Uhhhh az nagyon kemény!!!!! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Azt-a-ro-haaaadt!!!!! meglepett smiley

válasz erre