Jelentősen csökkent a HTC U Ultra ára

2017. április 18.
3.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A HTC kapcsán mostanság inkább csak negatív hangvételű hírekkel szolgálhattunk nektek, hiszen az elmúlt néhány mobiljuk mindig rendelkezett valamilyen nagy hibával, ami miatt egyszerűen nem ajánlhattuk őket.

Egyedül az érkezőben lévő HTC Ocean mentheti meg a vállalat idei évét, mely nagyon innovatívnak tűnik, de előtte azért még a régi készülékekből is eladna párat a vállalat. Mivel javítani már nem tudnak a mobilokon, azért csak az árcsökkentés maradt, amit nemrég meg is tettek az U Ultra-val.

A 749 dolláros áron debütáló készülék árát jelentősen, 20 százalékkal csökkentették, vagyis befértek 600 dollár alá, ami még mindig nem a legjobb, de jóval versenyképesebb. Azt egyelőre nem tudni, hogy az árcsökkentés elér e majd hozzánk, hiszen hivatalos forrásból itthon is igen drága a készülék.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Komolyan nem értem, mi a HTC célja. Egyben biztos vagyok: nem az hogy telefonokat adjanak el... röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

A kutya sem vesz 750 dolláros röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley áron HTC-t! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley 600 is nagyon sok érte, ezt is benézték a srácok, ugyanúgy ahogy az elmúlt években minden készülékükkel.

válasz erre

betyár

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Mondjuk a 20% nem rossz árengedmény.

válasz erre