Jelen pillanatban a Huawei Mate 20 a legjobb üzemidővel rendelkező okostelefon

2018. november 16.
6.0841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei Mate 20 nagy testvérét mi magunk is leteszteltük, de most nem a 20 Pro-ról lesz szó, ugyanis az öcskös igen meggyőző tulajdonsággal rendelkezik, elég ha csak azt említjük, hogy mindenkit maga mögé utasított az üzemidő teszten.

A PhoneArena végezte el az összehasonlítást, amiben az idei nagyágyúk mérték össze erejüket üzemidőben, illetve a 0-100% töltési sebességben, és habár azt már megszokhattuk, hogy a Huawei mindig jól szerepel az ilyen versenyeken, arra azért nem számítottunk, hogy a "gyengébbik" Mate 20 így elverné a mezőnyt.

Jelen pillanatban a Huawei Mate 20 a legjobb üzemidővel rendelkező okostelefon - 2. kép

A 4000mAh-s Mate 20 4 perc híján 14 és fél órát képes üzemelni aktív használat mellett, míg a második helyezett Apple iPhone XR mindössze 11 óra 1 percig húzta. Ez a több mint 3 órányi különbség pont arra elegendő, hogy a lemerült XR-t újra feltöltsük, ugyanis 192 perc szükséges ehhez és igen, ebben is a Mate 20 a nyerő választás.

Ha már ennyi telót lemerítettek, akkor megmérték mennyi idő alatt töltődnek fel és a Huawei üdvöskéje 98 perc alatt megoldotta a feladatot, a többiek minimum 5-10 perccel lemaradtak itt is.

Jelen pillanatban a Huawei Mate 20 a legjobb üzemidővel rendelkező okostelefon - 3. kép

leteszteltük, de most nem a 20 Pro-ról lesz szó, ugyanis az öcskös igen meggyőző tulajdonsággal rendelkezik, elég ha csak azt említjük, hogy mindenkit maga mögé utasított az üzemidő teszten.'>
4 hozzászólás

betyár

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem semmi. meglepett smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Az szép! meglepett smiley

válasz erre

VDemon

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Sok mindenben lett ez a telefon most nagyon jó...

válasz erre

Harder

5 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nagyot megy idén ez a telócsalád.

válasz erre