Jeges Balaton színben, januártól itthon is kapható lesz a Honor 10 Lite

2018. december 27.
4.3101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei almárkája, a Honor publikálta a januári értékesítésének egyik újdonságát, a Honor 10 Lite-ot, amely két dolog miatt tűnik ki a tömegből, ez pedig a kiemelkedő selfie képességek illetve a felhasználók által megszavazott színvilág.

Ez utóbbira több mint 5000-ren voksoltunk, így a kalsszikusnak számító Zafírkék és Éjfekete színvariációk mellett kaptunk egy kis hazait is, a Jeges Balatont. A 3GB memória és a 64GB tárhely melletti a számítási teljesítményt a Kirin 710 látja majd el GPU Turbo 2.0 társaságában, míg az üzemidőről egy 3400mAh-s akkumulátor gondoskodik.

Az igazi vevőcsalogató funkció viszont a 24MP-es mesterséges intelligenciával felruházott előlapi kamera lett, amely 8 különböző témát képes felismerni, így egy új szintre emeli az önportré készítését.

Az algoritmus villámgyorsan észleli a külső viszonyokat és azonnal a megfelelő beállításokat alkalmazza, a 3D arcfelismerés és az AI szépítő technológia pedig kíváló eredményt produkál. A fitalos Honor 10 Lite január első felében a hazai boltokban is megvásárolható lesz.
2 hozzászólás

inkognito

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Jól néz ki nagyon.

válasz erre

Tommy

5 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ez menő. mosolygó smiley

válasz erre