Jeff Goldblum újraalkotta az egyik Jurassic Parkos jelenetét, hogy szavazásra ösztönözze az embereket

2020. október 10.
2.0471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hatalmas jelentőségű a mostani elnökválasztás is, hiszen most megvan minden esély rá, hogy Donald Trump lekerüljön a trónról, és a helyére Joe Bident ültessék, ehhez azonban minél több és több embernek szavaznia kell.
 

Jeff Goldblum, Hollywood örökbecsű szépfiúja egészen ötletes módon veszi rá a népet, hogy szavazzanak, hiszen újraalkotta az ikonikus Jurassic Parkos jelenetét, ezzel ösztönözve az amerikaiakat. Ez a jelenet nem más, mint a legelső Jurassic-filmben lévő, félmeztelen beállítása.

Bár Goldblum 67 éves, de még így is egy pillantásával simán bármelyik nőt leveszi a lábáról, ezen a fotón pedig prezentálja is, hogy a sármja nemhogy nem veszett el, de a mai napig kitart. Hogy ezzel elér-e valamit? Nem tudjuk, de az biztos, hogy vagány ötlet volt ez a részéről!

5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

De gáz ez a kép. De ettől még nagy forma!

válasz erre

betyár

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ejha ez aztán a kampány fotó!

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Az első bekezdés vicc volt? Négy év múlva úgy is elmegy az a p.cs, most azért nem kell egy másikat odaültetni. Az egész Demokrata vs Republikánus dolog egy vicc, komoly változások csak úgy lennének Amerikában, ha valamelyik törpepártnak lenne esélye az elnökválasztásra, de addig csak egy Wall Street-i színjáték az egész.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Imádom ezt a színészt!

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Mondjuk nem értem, ettől miért lenne több szavazó, de oké.

válasz erre