Jedi Akadémia nyílik Amerikában

2016. október 17.
2.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Idestova már 10 éve működik világszerte több helyszínen a LudoSport névre keresztelt szervezet, akik azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy elsőként kezdtek fénykardozást oktatni az érdeklődők számára.

A szervezet Európa több pontján tart foglalkozásokat, azonban hamarosan jelentős szintlépés következik be a csapat életében, lévén hamarosan az Egyesült Államokban is megveti a lábát az egykoron egy olasz baráti társaság által elindított kezdeményezés, így megalapításra kerül Amerika első Jedi Akadémiája, méghozzá a Lucasfilm főhadiszállásaként is szolgáló San Franciscóban.

Az iskolába beiratkozó ifjú padawanok hétféle fénykardozási technikát sajátíthatnak el több szinten keresztül, és mire befejezik az iskolát, a jedi lovag képesítéssel, illetve titulussal rendelkeznek majd - akárcsak a filmeken.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 25 napja

Megyek! Hol kell jelentkezni? röhögő smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 1 hónapja és 25 napja

OMG. röhögő smiley Hülye amcsik! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nem is rossz, sokkal bénábbra számítottam. röhögő smiley De azért egy valódi harcban gyorsan kikapnának. Sok benne a moziban látványos, de amúgy felesleges mozdulat. röhögő smiley Tradicionális harcművészek lecsapnák őket, amíg így mozognak. Persze minek is harcolnának egymás ellen, de azért értitek na... röhögő smiley

válasz erre