Javított Adblocker az Epiphany 3.22.2-ben

2016. november 08.
2.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Gnome fejlesztési csapata nagyon kemény munkát végzett az elmúlt időszakban, ami a nem rég megjelent legfrissebb verziójú, Karlsruhe névre keresztelt asztali környezetük második frissítési csomagja miatt történt, amiben fontos változásokat kapott az Epiphany böngésző.

Holnap, azaz november 9-én fog érkezni a Gnome 3.22-höz a második patch csomag, amelyben a fejlesztők a fontosabb komponensek javítását helyezték a fókuszba. Ennek értelmében frissülni fog az Evolution e-mail kliens, a naptár és az Epiphany böngésző. Utóbbi, ami így a 3.22.2-es verziószámmal rendelkezik, mostantól már le is tölthető, ezzel pedig máris kipróbálhatjuk az új vagy éppen a javított tulajdonságait.

A két legfontosabb változás, hogy javítottak a jelszókezelésen, pontosabban az automatikus kitöltési algoritmuson valamint a beépített Adblocker működésén. Ez utóbbi különösen nagy örömhír, hiszen így még gyorsabb böngészést kapunk a lehető legsallangmentesebben.

Biztonság terén is változás történt, ami azt jelenti,hogy a session, azaz a munkamenet csekkolás is pontosabb lett, aminek eredményeképp megszakításra kerülnek a "corrupted" folyamatok. Az Epiphany tehát tölthető innen, de holnaptól a csomaglistákban is megjelenik a patch.
3 hozzászólás

Ronalddo

8 éve, 1 hónapja és 2 napja

Én a legtöbb oldalon használok, de egy csomónál kikapcsolom (pl GC oldalak). Az nagyon menő hogy alapból be van építve! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 1 hónapja és 2 napja

Soha nem használtam, nem is tervezem. Úgy szeretem látni az oldalakat ahogy megcsinálják.

válasz erre

inkognito

8 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nem használok ilyet.

válasz erre