Javítások érkeztek a Windows Phone 8.1 előnézeti verziójához

2014. május 18.
6801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Nemrég Joe Belfiore (a Windows Phone fejlesztőcsapatának vezetője) a Twitteren közzétett egy rövid üzenetet, miszerint frissítették a Windows Phone 8.1 fejlesztői előnézetét.

Egy tweet ugyebár nem lehet túl hosszú, Joe-tól annyit azért megtudtunk, hogy a frissítés elsősorban hibajavításokat tartalmaz, melyek kiterjednek a sokak által jelentett merülési problémákra (voltak helyzetek, ahol az előnézeti verzió telepítése után a telefon rohamtempóban merült ismeretlen okoknál fogva).



A hivatalos Windows blogbejegyezésben azt is megjegyezték, hogy elsősorban a visszajelzések alapján keresték és javították a hibákat, azonban ott sem tettek közzé semmit azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit változtattak.

Feltehetően apróbb foltozgatásokról volt szó, hiszen a frissítés elég csekély méretű. Volt továbbá olyan visszajelzés is a frissítést követően, hogy a rendszer még gyorsabbnak érződik a frissítés telepítése után (Lumia 920-ról van szó).

Aki esetleg feltelepítette az előnézeti verziót, az győződjön meg róla, hogy minél hamarabb felkerüljön a frissítés a telefonjára, ugyanis lehet, hogy (ha nem is feltűnően) de nála is tovább képes majd működni a rendszer!

Személyes tapasztalatról sajnos nem tudok beszámolni, hiszen a garanciámra való tekintettel - ami 2 éves, és alig fél éve vettem a telefonomat - úgy gondoltam, hogy képes vagyok kivárni a végleges verziót, ami a Lumia Cyan nevezetű firmware frissítéssel érkezik majd együtt.
nincs még hozzászólás