Javier Bardemmel erősít a Dűne-reboot

2019. február 02.
5.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Denis Villeneuve már az Érkezéssel, a Sicarióval, az Ellenséggel és a Fogságbannal is megmutatta, hogy generációja legtehetségesebb rendezői közé tartozik, majd jött a Szárnyas fejvadász 2049-cel, amivel túlzás nélkül filmtörténelmet írt.

A Szárnyas fejvadász folytatásától sokan ódzkodtunk a premier előtt, hiszen akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy Villeneuve mennyire ügyesen veszi majd az akadályt, de egy ilyen alkotás után meg sem fordul a fejünkben, hogy aggódnunk kéne a Dűne-rebootja miatt.

A Dűne stábja eddig olyan neveket számol, mint Timothée Chalamet (Szólíts a neveden), Oscar Isaac (Star Wars - Az utolsó Jedik), Zendaya (Pókember: Hazatérés), Stellan Skarsgard (Thor), Rebecca Fergusson (Mission Impossible - Utóhatás) és Dave Bautista (A galaxis őrzői).

Ehhez az impozáns csipet-csapathoz csatlakozik most az Oscar-díjas Javier Bardem (Nem vénnek való vidék, James Bond - Skyfall), aki az eredeti műből ismerős Skilgardot fogja megformálni. Ő vezeti a törzset, amely segíti a főszereplőt kalandja során.
4 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Kiváló csapat formálódik! Remélem nem rontják el a filmet, én nagyon várom!

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Igazán kíváncsi vagyok erre a filmre. A régi verzió nem volt rossz, de azért hagyott némi kívánnivalót maga után, ha az ember olvasta a regényt.

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Igen komoly lesz a színészi felhozatal! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon karakteres figura!

válasz erre