Játékfejlesztőtől igazolt vezetőt a Nokia

2016. augusztus 16.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Nokia kapcsán sokáig csak a lejtmenetről és a Microsofttal való nem túl gyümölcsöző kapcsolatról érkeztek hírek, mostanság azonban csupa pozitivitás övezi a finn vállalatot, mely nagy visszatérésre készül.
 

Az már köztudott, hogy a közeljövőben visszatérnek az okostelefonok piacára, választásuk pedig az Android rendszerre esett. A mezőny azonban nagyon erős, minden szegmensben vannak abszolút csúcsmodellek és remek ár/érték arányú készülékek, így meghatározó szerepet csak kőkemény munkával és valami egyedi ötlettel tudna elérni a vállalat.

Mindehhez szakemberekre is szükség van, nemrég pedig országon belülről igazoltak, hiszen egy másik finn óriás, a Rovio játékfejlesztő cég egykori CEO-ja írt alá hozzájuk. A történethez hozzátartozik, hogy Pekka Rantala a Rovio előtt 17 évig a Nokia alkalmazásában állt, így a PureView technológiáért felelős úriember után ismét egy régi arc dolgozik a nagy név feltámasztásán.
4 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Jó lenne ha újra nagy cég lenne a Nokia. Régen rohadt jó telefonjaik voltak és a Windows Phone készülékeik brutál egyedi hardverrel jöttek ki.

válasz erre

Santonio

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Na a végén még kihoznak valami játék specifikus hardvert...

válasz erre

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ha ügyesek ebből kva nagy visszatérés tud majd lenni.

válasz erre

wegh

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Szerintem egy ember kevés lesz a feltámadáshoz, nem fognak tudni olyan újdonságot hozni a mai piacra, ami a Nokia néven kívül bármi extrát nyújtana szerintem. De ne legyen igazam

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink