Jason Statham nevében próbálnak meg pénzt kicsalni emberekből az interneten

2019. április 30.
3.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Se szeri, se száma a legkülönfélébb internetes átveréseknek, a manchesteri rendőrség figyelmeztetése szerint pedig az elmúlt hetekben ismét előtérbe kerültek azok a csalások, melyek ismert emberekhez köthetők.

A beszámolók alapján a mostani hullám a Facebookon terjed, ahol többek között Jason Statham profiljának klónjával, az ismert színész nevében próbálnak meg pénzt kihúzni az emberekből, és sajnos rengetegen vannak, akik be is dőlnek a pofátlan átverésnek, nem véletlen, hogy az ottani rendőrség, már több száz bejelentést kapott az elmúlt időszakban.

Egy a BBC-nek nyilatkozó érintett szerint éppen Jason Statham egyik rajongói oldalát nézegette, amikor a színész nevében kapott egy üzenetet, amiről azt gondolta, hogy mekkora pozitívum, hiszen a hírességek általában nem állnak szóba a rajongókkal, de ő igen, sőt mi több, nem sokkal később a WhatsAppon folytatódott a történet, ahol titkosítva folytak az üzenetváltások.

Az ál-Statham gyorsan a nő bizalmába férkőzött, állítólag még szerelmet is vallott neki, de szerencsétlen hölgy nemcsak ezt, hanem még azt is elhitte, amikor a sztár éppen tőle próbált kölcsönkérni mintegy ezer dollárt, mert csúsznak a kifizetései.

A nő ma már tudja, hogy buta volt, hiszen amint átért az összeg, a csaló természetesen soha többé nem jelentkezett, és nagy valószínűséggel a rendőrség is teljesen tehetetlen lesz abban, hogy visszaszerezze a pénzét.
4 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

Bal****. röhögő smiley

válasz erre

techiii

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

Jézusom, hát ha valaki ilyen hülye és elhiszi arra nem lehet mit mondani. Ez a nő is hogy tudott ilyennek bedőlni?! De most komoly!

válasz erre

Direktor

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hát istenem, azt gondolta, tényleg csóri szegény. Lehet hogy látta a Spy című filmet is, ahol elmondta, hogy varrta vissza a saját karját. Ezek után tényleg hihető hogy lehetnek mindennapi problémái is. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

Hogy lehet valaki ENNYIRE hülye? röhögő smiley

válasz erre