Januárban érkezik a Solus 4

2017. december 26.
2.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jó hír az új Solus verzióra váróknak, hogy a népszerű open source operációs rendszer legújabb verziója, a 4-es, 2018 januárjában fog megérkezni.

Kétségtelen, hogy a Solus az utóbbi időszakban beverekedte magát a legnépszerűbb Linux disztribúciók közé, Ikey Doherty várakozásai szerint pedig 2018-ban egy elit rétegbe, a tophoz is felérhet, emiatt pedig átlagon felüli munkát végeznek a projekten dolgozók.

A várakozásoknak megfelelően, a Solus 4 megújult Software Center-rel fog érkezni, aminek az újdonsága a Snap applikációk támogatása lesz. Emellett megkapjuk a Linux Kernel 4.14 LTS változatát, sőt a kiemelkedő grafikus élményért a Mesa 17.3-at.

Az örömhír mellett azért kisebb csalódás is érni fog minket, ami az asztali környezetben nyilvánul majd meg, hiszen sokan vártuk a Budgie 11 változatát, de a Solus csapat egyelőre majd csak a Budgie 10.4.1-est implementálja majd az ISO fájlba.
4 hozzászólás

technomancer

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Itt az ideje hogy én is kipróbáljam. mosolygó smiley Régóta szemetek vele.

válasz erre

tresor

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nagyon jól fejlődik a Solus, megjelenése óta figyelem. Virtuális gépen kóstolgattam eddig, megérett az éles telepítésre.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nagyon feljött ez a rendszer! meglepett smiley

válasz erre

VDemon

6 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ezerszer gondoltam már hogy átállok rá. Lehet hogy most meglépem.

válasz erre