Január elsején kerül piacra az Asus Zenbo Robot

2016. december 22.
3.9961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az ASUS a világ egyik legnagyobb technológiai cége, de palettájukat elnézve mégiscsak az lehet az érzésünk, hogy egy konzervatív, visszafogott tajvani céggel állunk szemben, hiszen a palettájukat elnézve kevés az igazán innovatív termék.

Nos, január első napján egy egészen érdekes újdonság kerül piacra a hazájukban, tajvanban. A következő év első napjától lehet ugyanis majd megvásárolni az Asus Zenbo Robot-ot, mely tulajdonképpen egy multifunkciós otthoni robot.

Nézd nagyban ezt a videót!




Az újdonság képes irányítani az otthoni okosrendszereket, médialejátszóként is funkcionál, valamint emlékeztetőket hagyhatunk neki, de akár ételt, autót és ruhát is tud nekünk rendelni, illetve gyerekbarát funkciókkal is el van látva. A 32GB-os alapmodell 620 dollárba kerül, míg a 128GB-os csúcsmodellért nagyjából 780 dollárt kérnek.
5 hozzászólás

inkognito

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nagy arc a kis robot.

válasz erre

csirkee

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Istenem de cukiiiii! KELL egy ilyen!röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Szomorú, hogy a robot színészi teljesítménye köröket ver a többiekére. Még horrorban sem lenne rossz, amikor a nagyapa zuhan igen szép mosolya van a robotnak. röhögő smiley Kegyetlen mű és unalmas reklám, de a robot többnyire aranyos.

válasz erre

Kileah

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Hát ez nagyon cuki! röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 10 hónapja és 22 napja

Milyen aranyos kis robot. röhögő smiley

válasz erre