James Wan nevével fémjelezve készül a Vonat Busanba - Zombi expressz amerikai újragondolása

2018. szeptember 26.
3.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2016-os, dél-koreai Vonat Busanba - Zombi expressz egy merőben üdítő koncepcióval állt a zombis filmek már unalomig járatott formulájához, és bár az ázsiai piacon roppant nagy anyagi siker volt a mozi, az amerikai kasszáknál már nem teljesített olyan kiemelkedően.

Ahogyan az az ilyen külföldi sikerfilmeknél lenni szokott, úgy ezúttal is készül egy amerikai remake, viszont egész biztató előjelekkel tudunk szolgálni, lévén kiderült, hogy a film felett James Wan fog bábáskodni a Deadline értesülései szerint, mint producer, ráadásul Gary Dauberman írja a szkriptet, akinek az Az és az Annabelle forgatókönyvét is köszönhetjük.

James Wan olyan produktumokhoz adta a nevét, mint például a Démonok között-filmek, az Insidious-sorozat, az első Fűrészt is neki köszönhetjük, arról meg már nem is beszélve, hogy most az ő kezei között formálódik az Aquaman mozi.
3 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Hát akkor ezt én most megnézem, hogy javítsak a statisztikán.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Persze, hogy nem teljesített jól nyugaton, nem is tolták annyira, de ennek ellenére kevés ázsiai film lett ennyire ismert nyugaton, mint ez... Korlátozottan vetítették, nem úgy, mint valami marvel cuccot. Amcsik meg amúgy is imádják újraforgatni a sikeres külföldi filmeket. A gárda annyira nem rossz, akik dolgoznak ezen, talán nem lesz nézhetetlen, azonban inkább a Train to Busan normális folytatása lesz érdekes.

válasz erre

Direktor

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Eddig nem is hallottam róla de ez érdekesnek tűnik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink