James Cameron örül, hogy a Bosszúállók: Végjáték letaszította a trónról az Avatart

2019. szeptember 13.
6.4111
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben új királyt avattunk a legnagyobbat kaszáló filmek ligájában, ugyanis immáron a Bosszúállók: Végjáték csücsül a trónon, ezzel beelőzve a sok-sok éve csúcson lévő, 2009-es Avatart.

Az ember azt hinné, hogy ilyenkor James Cameron nem a legboldogabb, ennek ellenére kifejezetten pozitív töltetű nyilatkozatot tett a Deadline-nak adott interjújában:

Nekem ez egy óriási reménysugár. A Bosszúállók: Végjáték a bizonyíték rá, hogy az emberek még mindig járnak moziba. Amitől a legjobban tartottam az Avatar 2 és 3 elkészítése kapcsán, hogy a piac már annyira megváltozott, hogy egész egyszerűen kizárt, hogy a közönség izgatott legyen annak kapcsán, hogy moziba járjanak és egy sötét teremben üljenek egy kazal idegennel, hogy közösen nézzenek meg valamit.


Hogy aztán ezt a rekordot mikor döntik meg, kérdéses, de talán nem tévedünk nagyot azzal, hogy legalább egy újabb évtizednek kell hozzá eltelnie, hogy megint egy trónfosztóról beszélhessünk, és talán eljön az az időszak, amikor ezt nem egy újabb Marvel-film fogja elkövetni.
3 hozzászólás

inkognito

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Biztos lesz olyan ami meg fogja dönteni de nehéz lesz.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó sokáig kitartott az Avatar!

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Az Avatar ritka **** volt, sosem értettem a sikerét.

válasz erre