James Cameron örül, hogy a Bosszúállók: Végjáték letaszította a trónról az Avatart

2019. szeptember 13.
6.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben új királyt avattunk a legnagyobbat kaszáló filmek ligájában, ugyanis immáron a Bosszúállók: Végjáték csücsül a trónon, ezzel beelőzve a sok-sok éve csúcson lévő, 2009-es Avatart.

Az ember azt hinné, hogy ilyenkor James Cameron nem a legboldogabb, ennek ellenére kifejezetten pozitív töltetű nyilatkozatot tett a Deadline-nak adott interjújában:

Nekem ez egy óriási reménysugár. A Bosszúállók: Végjáték a bizonyíték rá, hogy az emberek még mindig járnak moziba. Amitől a legjobban tartottam az Avatar 2 és 3 elkészítése kapcsán, hogy a piac már annyira megváltozott, hogy egész egyszerűen kizárt, hogy a közönség izgatott legyen annak kapcsán, hogy moziba járjanak és egy sötét teremben üljenek egy kazal idegennel, hogy közösen nézzenek meg valamit.


Hogy aztán ezt a rekordot mikor döntik meg, kérdéses, de talán nem tévedünk nagyot azzal, hogy legalább egy újabb évtizednek kell hozzá eltelnie, hogy megint egy trónfosztóról beszélhessünk, és talán eljön az az időszak, amikor ezt nem egy újabb Marvel-film fogja elkövetni.
csücsül a trónon, ezzel beelőzve a sok-sok éve csúcson lévő, 2009-es Avatart.'>
3 hozzászólás

inkognito

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Biztos lesz olyan ami meg fogja dönteni de nehéz lesz.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Jó sokáig kitartott az Avatar! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 11 hónapja és 6 napja

Az Avatar ritka **** volt, sosem értettem a sikerét.

válasz erre