Jake Gyllenhaal szerepet kaphat a Pókember: Hazatérés 2-ben

2018. május 21.
4.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb Hollywoodi hírek szerint Jake Gyllenhaal is feltűnik majd a Pókember: Hazatárás folytatásában, ráadásul Pókember ellenségeként, ugyanis nagy valószínűséggel ő fogja játszani Mysterio karaktert.

A Marvel gépezetet sosem áll le, hiszen a hatalmas sikerek után már most tudni lehet, hogy milyen folytatások érkeznek majd a jövőben. Többek között érkezik majd Tom Holland alakításában a Pókember: Hazatárás második része, melyben a főhős ellenségét a nagyszerű színész, Jake Gyllenhaal fogja alakítani, ha minden jól megy. A Marvelnek a hatalmas bevételek miatt nem nehéz megfizetnie a legnagyobb Hollywoodi sztárokat.

Mysterio karakter szerepére egyébként Matt Damon neve is felmerült, de a The Hollywood Reporter szerint szinte már biztos, hogy Jake fogja kapni a szerepet. Ezzel pedig ismét óriási mérföldkőhöz érkezik majd a Marvel Univerzuma, ugyanis Jake az egyik legkeresettebb színész jelenleg a szakmában. Bár egyes pletykák szerint a színész Batman szerepére is pályázik, melyről korábban már írtunk.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ez a mostani Pókember ezzel a hülyegyerekkel nagyon gáz.

válasz erre

betyár

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

El tudom képzelni a szerepben.

válasz erre