Jack nélkül jöhet a következő MacBook Pro széria

2016. szeptember 16.
2.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple kapcsán még egy bejelentésre számíthatunk idén, hiszen szinte biztosra vehetjük, hogy a következő 1-2 hónapban bemutatkoznak a legújabb MacBook Pro modellek, illetve Mac Pro frissítésre is sokan várnak.

A új laptopra pályázók és az elemzők is egyetértenek abban, hogy a legfontosabb szempont a hardveres javulás lenne, hiszen a jelenlegi paletta papíron rendkívül elavult konfigurációkat kínál akár milliós áron. Az Apple-t ismerve azonban biztosra vehetjük, hogy nem csak hardveres frissítés lesz, hanem viszonylag komolyabban hozzányúlnak a külsőhöz is.

Sokan egy extra OLED panelt tippelnek a billentyűk fölé, ahol értesítéseket, gyorsgombokat és szoftveres funkciókat érhetnek majd el a felhasználók. A legújabb pletyka pedig a csatlakozásokat érinti, hiszen az iPhone 7 és 7 Plus-hoz hasonlóan elmaradhat a 3,5mm-es jack csatlakozó a gépek oldaláról.

Egy kiküldött felmérésben a felhasználókat nem csak olyan általános kérdésekben faggatták, mint például az üzemidő vagy a teljesítmény, hanem szóba került a 3,5mm-es jack is. Ebből következtetnek sokat arra, hogy az új széria már mellőzi ezt a lehetőséget, ha ez igaz, akkor pedig vélhetően kapunk egy lightning csatlakozót cserébe.
3 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 3 hónapja

Micsoda mártír! Mindent a felhasználókért!

válasz erre

Fikarc

8 éve, 3 hónapja

USB-s fülesen hallgatok mindent évek óta. Nekem biztosan nem hiányozna, ha lenne MBP-m.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 3 hónapja

Nem meglepő és végülis teljesen értelmes lépés. Eldöntötték hogy kivezetik a termékeikből, akkor miért ne tennék? Egyszer el kell kezdenie valakinek.

válasz erre