Itthon is kapható a Nokia Lumia 530

2014. szeptember 12.
7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Microsoft bejelentette, hogy már elérhető Magyarországon a Lumia 530 belépő szintű telefon, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába.

A készülék jó ár-érték arányú okostelefon-élményt kínál a felsőkategóriás telefonokban is megtalálható, legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal és szolgáltatásokkal.

Az egy és két SIM kártyás változatban egyaránt kapható, 3G-s Lumia 530 készülék jutányos áron kínálja a legújabb generációs okostelefon-élményt és szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft ökoszisztéma szolgáltatásait. A Windows Phone 8.1 operációs rendszer kimagasló személyre szabhatóságának köszönhetően a Lumia 530 okostelefon a következő előnyöket biztosítja:

A készülék a Windows Phone operációs rendszer legújabb 8.1 verzióját futtatja, amely magában foglalja az Action Center egy mozdulattal elérhető értesítéseit és a gyors Word Flow billentyűzetet. Erőteljes, négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik a kedvenc weboldalak, alkalmazások és játékok gyorsabb és gördülékenyebb megjelenítéséről a 4? méretű LCD kijelzőn. Az okostelefonon teljes mértékben integrált Microsoft szolgáltatások, például Skype és Microsoft Office Mobile érhetők el.



A telefonon megtalálhatók a legnépszerűbb közösségi alkalmazások, például az Uber, az Instagram, a WhatsApp, a Viber és a WeChat. Az olyan közkedvelt játékok pedig, mint az Asphalt 8 a Windows Phone Áruházból tölthetők le. A készülék nagyszerű szolgáltatásokat kínál, mint például az itthon és külföldön egyaránt használható offline navigációt, letölthető térképekkel, amelyekkel a felhasználók pénzt és időt takaríthatnak meg. A két SIM kártyás, 3G-s változat lehetővé teszi a két SIM kártya közti könnyű átváltást, ezzel segíti a felhasználókat adatköltségeik optimalizálásában a hívások és az üzenetek egyértelmű szétválasztása révén, hogy egyszerűbben és olcsóbban tudjanak kommunikálni.

A Lumia 530 telefon jellegzetes Lumia alkalmazásokat kínál, például a Creative Studio-t vagy, a Glam Me-t, amelyek lehetővé teszi, hogy a felhasználók az 5 megapixeles főkamerát használva jó minőségű selfie fotókat készítsenek hangvezérlés segítségével. A 4GB-os belső memóriát SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthetjük és emellett 15 GB ingyenes felhőtárhely áll a rendelkezésünkre a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását, tárolását, hozzáférését és megosztását a Lumia 530 okostelefon és az asztali számítógépek, laptopok, vagy akár táblagépek között.




Operációs rendszer

Windows Phone 8.1 Lumia Cyan frissítéssel



Kijelző

4.0? méretű FWVGA  LCD kijelző



Akkumulátor

Max. 22 óra készenléti idő, 13 óra 2G beszélgetési idő. Akkumulátor kapacitás: 1430mAh



Adatátvitel

HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB



Processzor

1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200



Kamera

5MP



Memória

512MB RAM, 4GB eMMC, amely SD kártyával 128 GB-ig bővíthető



A Lumia 530 okostelefonhoz élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok kaphatók. A kártyafüggetlen Lumia 530 készülék ára bruttó 34 990 forint.

További információért látogass el a Nokia oldalára.
nincs még hozzászólás