Itthon is elérhetőek az első nyilvános Viber fiókok

2016. december 01.
4.1191
dfp profilja, adatai
dfp
Néhány éve egyfajta megváltóként üdvözölhettük az ingyenes csevegőprogramokat, melyek rengeteg embernek spóroltak rengeteg pénzt a debütálásuk óta, az igények azonban folyamatosan nőttek, így a szoftverek is folyamatosan fejlődnek.

Itthon az egyik legnépszerűbb csevegőapp a Viber, melyet több mint másfél millió magyar felhasználó vesz a kezében minden héten. Nemrég jó néhány kiemelt partnerrel Magyarországon is elérhetővé váltak a nyilvános fiókok, melynek célja kétoldalú.

Itthon is elérhetőek az első nyilvános Viber fiókok - 2. kép

Egyfelől segít a vállalkozásoknak és projekteknek abban, hogy egy újabb marketingeszközzel gazdagodnak és újabb szolgáltatást tudnak nyújtani az érdeklődőknek. Másrészről pedig nekünk, felhasználóknak is egy hasznos újítás, hiszen számos fontos információt tudhatunk meg egy ilyen fiókon keresztül, illetve bizonyos folyamatokat, rendeléseket el is intézhetünk néhány gombnyomás alatt, miközben exkluzív promóciókkal és új lehetőségekkel gazdagodunk.

Itthon kiemelt példaként a Telenor és a Sziget merülhet fel. Előbbi például néhány gombnyomás alatt tájékoztat minket a legközelebb eső boltjukról, annak nyitvatartásáról és az az útvonalról, míg utóbbi az itthon is nagyon népszerű fesztivál részleteibe avat be minket.
4 hozzászólás

techiii

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Eleinte biztos felkapják majd.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ezt azért majd kipróbálom. Van benne lehetőség, de félő hogy nem lesznek képesek kihasználni a cégek. Végeredményben egy Siri vagy Cortana helyett is el tudom képzelni.

válasz erre

inkognito

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem rossz, bár én nem használok vibert.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hmm ez nem rossz. Aki használ vibert annak egész érdekes szolgáltatás lehet.

válasz erre

 

új kommentek

betyár profilja

betyár

10 órája és 17 perce
marco profilja

marco

10 órája és 24 perce
legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink