Itthon is bemutatkoztak az Acer újdonságai

2017. június 28.
4.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Acer nagyon komoly változásokat eszközölt az elmúlt pár évben, melyek többsége valóban jó irányba terelte a gyártót, nemrég pedig egy hangulatos dunai hajón volt alkalmunk megnézni, hogy az idei évből hátralévő 6 hónapban milyen újdonságokkal készülnek és milyen irányokra fókuszál a vállalat.

A bemutatón szinte a legtöbb kategóriáról elhangzott legalább néhány mondat, illetve a kiállított termékek között is majdhogynem el lehetett veszni. A hardcore gamereknek szánt Predator vonal mellett több olyan laptoppal is készülnek, melyekkel a legnépszerűbb eSport címek például nyugodtan játszhatóak, de 30 fölött sem néznek majd furán ránk, ha elővesszük a gépet, hiszen az inkább elegáns, mintsem gameres külsőt kapott.

A játékosoknak szánt vonalon a Tobii Eye szemkövető technológia kiemelt újítás az Acer részéről, egyre több monitorba és laptopba láthatjuk majd viszont, itt most már tényleg csak a játékokba épített támogatás hiányzik. Természetesen a minőségi ultrabook-okat felsorakoztató Swift családról is esett szó, mely még frissebb hardvereket, még vékonyabb kávát és még jobb ár/érték arányt hoz magával. A női felhasználóknak kimondottan érdekes lehet a Salmon Pink szín, mely hazánkban is elérhető lesz.

Itthon is bemutatkoztak az Acer újdonságai - 2. kép

A kettő az egyben vonalat képviselő Switch család is új tagokkal bővül, melyeket az Acer Active Pen-nel már sokkal kreatívabban tudunk majd használni. Itt bizony az erőből sem lesz hiány, hiszen 7. generációs Core i7-es processzort is választhatunk. A projektorok piacán előretör a 4K felbontás, a legkomolyabb modell azonban másfél millió forint körüli árat kap, de fele és harmad annyiba kerülő modellek is.

A kifordítható megoldásokkal büszkélkedő Spin család legérdekesebb tagja talán a 11,6 hüvelykes Full HD érintőképernyővel szerelt Spin 1 volt, melynek egyetlen hátránya talán a 130 000 forint körüli árért cserébe kínált Pentium és Celeron processzoros felhozatal, hiszen egy nagyon szerethető, minőségi terméket kaptunk, ami jobban mutatott volna mondjuk egy Core i5-tel. Az Acer Liquid Z6 Plus androidos mobil korrekt kis készüléknek tűnt, bár a MediaTek chipkészlet helyett szebben mutatott volna mondjuk egy középkategóriás Qualcomm egység a papíron, de a rendszer sebességével és a minőséggel nem voltak gondok.

Itthon is bemutatkoztak az Acer újdonságai - 3. kép

Összességében egy nagyon hangulatos bemutatót tartott a hazai Acer csapat, melyről nekünk talán csak az okoseszközök hiányoztak, meglestük volna a például az Acer okosóráit, fitnesz kiegészítőit és a 360 fokos kamerával szerelt új mobil is izgalmasnak tűnik. Az szinte minden kategóriában jól látszik, hogy a vállalat minőségben és tálalásban is szintet, szinteket lépett pár év alatt.
3 hozzászólás

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ebben a kettő az egyben dologban nagyon pörög az Acer, de én ezt a vonalat már elengedtem, még pár évig használhatatlan lesz. És félreértés ne legyen, a Surface is az.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Van egy két cucc amin nagyon megakadt a szemem de a telefonjuk még mindig nagyon ronda.

válasz erre

Harder

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Korrekt felhozatal lett a mostani frissítés is!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink