Itthon elsőként a Telenor vezette be a Facebook csevegőrobotját

2016. augusztus 17.
1.8831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Facebook manapság már jóval több, mint egy egyszerű közösségi oldal, ahol saját magunkról oszthatunk meg különféle adatokat, hiszen a fő irányvonalat a kommunikáció és az interaktivitás vette át a vállalatnál.

A Facebook Messenger már önálló alkalmazásként is a legnépszerűbbek között van, hiszen magából a Facebook-ból táplálkozik, viszont egyre több egyedi funkciót kap. Ilyen például a nemrég bevezetett csevegőrobotot szolgáltatás, melyet a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezetett be.

A csevegőrobot lényegében egy információforrásként szolgálhat a felhasználók számára, hiszen a vele interakcióba lépő felhasználó üzenet formájában értesül a robot által közölt információkról. A Telenor ezt elsőként OlyBot néven az olimpiai hírekkel kötötte össze, így a felhasználók folyamatosan értesülhetnek a legfrissebb eredményekről.

Jelenleg még béta fázisban van a dolog, de később ennek a szolgáltatásnak még rengeteg téren vehetik majd hasznát a vállalatok és a felhasználók.
3 hozzászólás

Mordorer

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hát ez.... Jópofa. Értelmét egyáltalán nem látom.

válasz erre

Gólem

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egyelőre ez olyannak tűnik mint az sms-előfizetések, mert ha jól látom, egyáltalán nem interaktív, de majd kialakul. mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hát ez a nagy facebook fejlesztés még olyan messze van a robottól mint Makó Jeruzsálemtől. röhögő smiley

De annak örülök hogy itthon is bele mer vágni valaki az új dolgokba!

válasz erre