Itt van Christopher Nolan időmanipulálós kémfilmjének első trailere - Tenet előzetes

2020. május 22.
10.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megérkezett végre valahára a Tenet első teljes értékű előzetes, amely Christopher Nolan (A sötét lovag, Eredet, Csillagok között, Dunkirk) legújabb rendezése lesz, és egyfajta időmanipulálós kémfilmnek ígérkezik.
 

A főszerepben nem más fog tetszelegni, mint Denzel Washington fia, az egykori amerikai futballista, John David Washington, de mellékszerepekben feltűnik például Robert Pattinson, Michael Caine és Kenneth Branagh is. A megjelenési dátum július 17-re szól, valamint érdekesség, hogy az eddigi tervekkel ellentétben nem streaming platformon debütál, hanem mozikba fogják küldeni a Tenetet..

Érdekes egyébként megfigyelni a következőt: amikor jön a vágókép, hogy "A sötét lovag rendezőjétől", ott bukkan fel Pattinson karaktere, "az Eredet készítőjétől" feliratnál egy csapatnyi öltönyös úriembert láthatunk, hasonlóan, mint Nolan tíz évvel ezelőtti filmjénél, valamint amikor a Dunkirk kerül kiírása, közvetlenül utána tűnik fel Kenneth Branagh, aki a rendező legutóbbi filmjében kardinális szerepet játszott. Érdekes!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ez is vontatottnak tűnik, mint a Dunkirk. Megnézem biztos, de hogy nem emiatt a trailer miatt, az biztos.

válasz erre

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Elég vontatott lett bakker.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Tipikus Nolan. Nagyon bejön.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink