Itt egy totálisan felesleges kütyü, amire mégis azonnal befizetnél!

2016. november 08.
2.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik imádják például munka, gondolkodás vagy telefonbeszélgetések közben babrálni a tollukat, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Think Ink Pen nevű eszközzel, ami elsőre egy totálisan felesleges kütyünek tűnik, de aztán te is rájössz, hogy ez egyáltalán nem igaz.

A Think Ink Pen ugyanis első ránézésre nem más, mint egy átlagos toll, amely alkotói szerint tökéletesen alkalmas arra, hogy levezessük vele a feszültséget, lévén a látszat megtréfálhat minket, az írószer ugyanis közel sem egy közönséges íróeszköz.

Olyannyira nem, hogy a lehető legkülönfélébb mutatványokat vihetjük véghez vele, ezáltal forgathatjuk, pörgethetjük, hajlítgathatjuk, mágneses alkatrészei révén pedig a legkülönfélébb módon használhatjuk fel annak érdekében, hogy levezessük feszültségünket, közben pedig jöjjenek a jó ötletek is.

Nézd nagyban ezt a videót!
A toll megálmodója egyébiránt eredetileg lányának találta fel az eszközt - majd fel is küldte a Kickstarterre -, aki új munkája miatt feszült volt, és folyamatosan a kezében kellett tartania valamit, hogy azzal játszva levezesse a stresszt.

Így született meg a Think Ink Pen, amely 40 dolláros áron - közel 11 ezer forint - nem éppen egy olcsó kiegészítő, de mivel egy valóban interaktív és innovatív dologról van szó, sokan már csak a különlegessége miatt is garantáltan befizetnek rá.
2 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja és 5 napja

Az az ötlet!

válasz erre

inkognito

2 éve, 9 hónapja és 5 napja

hát ez ***** jóóó naná hogy kellene

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink