Itt az újdonság, ami talán megmentheti a Twittert a biztos bukástól

2017. május 02.
3.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Twitter szekere az elmúlt néhány évben elképesztő lejtmenetben száguld, azonban a mikroblog üzemeltetői nem adják könnyen a bőrüket, így nemrégiben bejelentettek egy komoly újdonságot, amiből kiderült, hogy jön a 24 órás videós hírszolgáltatásuk.

A Twitter mindezt természetesen nem egyedül valósítja meg, hanem a Bloomberg hírügynökséggel összefogva, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a cégnél dolgozó tudósítók folyamatos élő bejelentkezéseit, és az általuk készített híranyagokat közvetítik a megfelelő csatornákon keresztül, de ha akadnak vállalkozó kedvű felhasználók, akkor az általuk készített videók is bekerülhetnek a hírszolgáltatásba.

A Twitter egyébiránt nem most először próbálkozik élő híradások bevezetésével, hiszen tavaly már majdnem élőben közvetítették az NFL mérkőzéseket, de akkor az Amazon ellehetetlenítette őket. A mikroblog azonban most felszívta magát, és a közéleti hírfogyasztókat célozta meg, ami mindmáig nagy üzlet a közösségi oldalakon, de főként azok között várnak jelentős népszerűséget, akik nem rendelkeznek televíziós előfizetéssel, vagy szeretnek bárhol, bármikor híreket nézni okostelefonjukon.
3 hozzászólás

TEchie

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Csatlakozom. Nem twitterre való ez.

válasz erre

Levi87

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Bár maga a szolgáltatás jó hogy van, nem a Twitterre való szerintem.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Szerintem ez nem a twitterre való.

válasz erre