Itt az újabb bizonyíték, hogy idén megszűnik az iPhone mini

2022. április 24.
49.3061
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Ahogyan az lenni szokott, már javában jönnek ki az újdonságokról szóló bennfentes hírek az Apple-től, ám nemcsak az új modellek és az újítások kaptak idén fókuszt, hanem az olyan készülékek is, amelyek nem igazán hozták meg a várt robbanást.
 

A legfrissebb információk szerint úgy tűnik beigazolódik az a pletyka, amely néhány hete ütötte fel a fejét, miszerint ideje búcsúznunk az iPhone minitől. Friss kép ütötte fel ugyanis a fejét, amelyen az iPhone 14-es széria öntőformái láthatók, és itt bizony összesen négy modell látható, a 6,1 hüvelykes iPhone 14 és 14 Pro, valamint a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max és 14 Pro Max.

Itt az újabb bizonyíték, hogy idén megszűnik az iPhone mini - 2. kép

A visszajelzések alapján a kezdeti lelkesedés után ugyanis a fogyasztók nem szívesen választják a mini a változatokat, a cupertinói vállalat elképzelése az, hogy a szeptemberben csupán négy új modellt dob majd a piacra, kétféle méretben. A képen az is látszik, hogy jelentősen nőnek a kameraszigetek, amelyek eddig sem voltak éppen aprók, de idén nagyjából 25%-kal lehetnek nagyobbak.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mi lesz az iPhone SE modellekkel, de ha ezeket is meg szeretné szüntetni a vállalat, akkor lehet már jobban fog fájni a felhasználóknak a mini kivezetése.
5 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szerintem nem végleg vezetik ki, csak mondjuk három évente lesz új.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Azt hittem sokkal nagyobb az igény rá.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kár érte. Kiváló ügynök volt.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Pedig jópofa kis készülék volt, kár érte.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Pedig az elején nagyon ment.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink