Itt az idei első Vivaldi kiadás

2017. február 08.
5.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A mai napon, február 8-án a Vivaldi Technologies elérhetővé tette az egyre népszerűbb Vivaldi böngésző legújabb változatát, amelyet Linux és macOS mellett Windows platformra is telepíthetünk.

Még karácsony előtt jelent meg az 1.6, így a mostani változat értelemszerűen a Vivaldi 1.7-es nevet viseli, amelyben a számos hibajavítás mellett több újdonság is helyet kapott. A friss variáns is az open-source Chromium böngészőre építkezik, pontosan a 56.0.2924.88 build-re.

Talán a legnagyobb újdonság a kamera ikon, amely a képernyőkép készítést hivatott elősegíteni. Ahogy azt Jon von Tetzchner (CEO) elmondta, a modern kommunikáció egyik meghatározó eleme a képmetszet, így mindenképp létjogosultságot nyert egy külön funkció erre a Vivaldi 1.7-ben.

Itt az idei első Vivaldi kiadás - 2. kép

Emellett a produktivitás jegyében bővítették a shortcut-okat, így számos lehetőségünk van kizárólag a billentyűzetről történő navigálásra illetve funkció elérésre. Végezetül szubjektív vélemény ugyan, de a mute tabs funkció kiváló megoldás a koncentráció és hatékonyabb munkavégzés növelésére. A Vivaldi 1.7 letölthető mind a három asztali operációs rendszer platformra.
3 hozzászólás

mrG

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Jó lenne, csak először az alap funkciókat kéne megoldani. Például nincs szinkronizálás, ha meg felrakom az xmarksot, összeomlik.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Már minden a Chromiumra épül... Komolyan mondom, felesleges már böngészőt váltani. Mindegyik ugyanazt tudja.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Hogy nekem mennyire kimaradt ez a Vivaldi az életemből... Na majd megnézem.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink