Itt az év utolsó BlackArch verziója

2017. december 13.
6.9011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A BlackArch Linux fejlesztői csapata elérhetővé tette az év utolsó lemezképét, amiben még az év vége előtt gyorsan aktualizálták a biztonsági technológiákat, de azért ismét sikerült több mint 4 tucat újdonságot belepasszírozni a rendszerbe.

Nem véletlenül a BlackArch az egyik legnépszerűbb etikus hackereknek szánt Linux alapú operációs rendszer, ugyanis már jóval 1000 fölött van a tesztelésre és biztonsági felmérésre szolgáló megoldások száma, amihez most újabb 50-et sikerült hozzáadniuk.

Az év utolsó frissítése a 2017.12.11 névre keresztelt ISO, amiben nem csak új funkciók érkeztek, de számos hibát, köztük több kritikusnak ítélt bugot is befoltoztak, sőt pontosították a BlackArch Installer 0.6.2 installer működését és integrálva lett a Linux Kernel 4.14.4-es változata.

A friss lemezkép már tölthető is a hivatalos weboldalról, de ne feledjük, egy ideje már a BlackArch is csatlakozott azon disztribúciókhoz, amelyek már csak 64 bites ISO-t dobnak piacra, így régebbi hardver esetén nem tudjuk majd igénybe venni az újdosnágokat.
1 hozzászólás

VDemon

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Jobban fejlődik mint egy "normális" Linux.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink