Itt az első fotó Chris Pratt új sci-fijéből, a The Tomorrow Warból

2019. november 10.
1.2981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Chris Pratt jövőbeni projektjei között ott feszített eddig egy Ghost Draft névre hallgató film, ami immáron új nevet kapott - The Tomorrow War lett a végleges cím, és egy teljesen friss koncepciójú sci-fi lesz.

Pratt már meg is osztotta az Instagramján a legelső fotót a filmből, ami nem mellesleg először jegyzi a szóban forgó színészt, mint producer. Úgy tűnik azonban, hogy ezen a téren sem ment minden simán, látva legalábbis, hogy már a címmel is kellett variálniuk rögtön az elején.

A Chris McKay által rendezett akció-sci-fiben egy férfit a jövőbeni háborúba küldenek, ahol azon múlik az emberiség sorsa, hogy mennyire tud szembenézni a múltjával. Megjelenési dátum jelen pillanatban nincs, nagy valószínűséggel 2021-nél előbb nem fog berobogni az alkotás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This is my first time executive producing on a movie! And I can finally post about it!!! The title ?Ghostdraft,? turned out to be problematic for various reasons so we started looking at other options... We went through: Generation Alien World War A Generation Gone Saving private Ryaalien WWZ2 but with As not Zs HORIZON WHITESPIKE HERO movie brought to you by Verizon JUrassic Draft GENERATION Draft Miller genuine Draft City Slickers Alien Dawn Rapture Dawn Apocalypse Dawn Hero Dawn Destiny war Saving tomorrow The Tomorrow War THE TOMORROW WAR THE TOMORROW WAR!!!! And that?s when it hit me.... We?re calling it #TheTomorrowWar So get ready, cause I?m gonna auction off a set visit very soon. Details coming. And you?re gonna be seeing a lot of pics and posts from set!!! ????????????????????

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés,

5 hozzászólás

login_password

6 napja és 2 órája

Nem tűnik izgalmasnak.

válasz erre

Kisfaludy82

6 napja és 18 órája

Hát, a rendező nem egy kiemelkedő személy, de mindenkinek meg kell kapnia az első nagy esélyt... Meglátjuk.

válasz erre

Levi87

6 napja és 18 órája

Sci-fi, jöhet.

válasz erre

Direktor

6 napja és 21 órája

Várós mozi!

válasz erre

Fikarc

6 napja és 21 órája

Bírom a palit, a scifit meg imádom, jó kombináció lesz ez!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink