Itt a Winamp jövője

2014. január 18.
8861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness


Tegnap megjelent a hivatalos bejegyzés a Winamp jövőjéről, melyet - mint ahogy korábban már mi is megírtuk - a Radionomy vásárolt meg az AOL-tól.

A Radionomy a Winampot kicsit az online zenehallgatás terén igyekszik majd fejleszteni, ezeket a terveket pedig mi sem tükrözi jobban, mint a várható változások listája.

A hivatalos bejegyzés szerint a szoftver fejlesztése első körben a következő változásokat/újításokat hozza majd:

A Winamp ezentúl lehetővé teszi majd a Radionomy 60.000-es (saját+SHOUTcast) állomástárának böngészését, az (ingyenes, mivel semmi sem fizetős náluk!) állomások hallgatását
60 audio- és videoformátum lejátszásának támogatása
Az összes eddigi 6.000 beépülő modul, felület, online szolgáltatás és vizualizáció további támogatása
16 nyelven elérhető felület
Podcast feliratkozások kezelésére szolgáló eszköz

A Radionomy tárházának hatalmas bővítése lehetővé tette, hogy a cég az internetes rádióállomások közel felét sugározza ezentúl világszerte! A Winamp online szolgáltatásokkal való bővítése még több hallgatót vonz majd az eddig is rendkívül népszerű hoszt állomásaira - hiszen a Winamp nem csak PC-n érhető el, tehát mobilon (Androidon elsősorban) is belehallgathatunk a hatalmas műsorkínálatba.

Remélem, hogy a Radionomy tényleg újból színvonalba hozza a Winampot és hamarosan ismét egy remek, fejlődő médialejátszót használhatunk majd eszközeinken :-)
nincs még hozzászólás