Itt a világ első okostükre

2016. október 03.
1.9721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Tükröm-tükröm mondd meg nékem, milyen applikációk a legnépszerűbbek ezen a vidéken? Nem kizárt, hogy a jövő nemzedéke így ismerheti majd meg Hófehérke legendás történetének ezen jelenetét, hiszen bár egyelőre még csak egy garázsfeltalálónak, de sikerült megalkotnia a világ első okostükrét.

A férfi egyelőre még nem adta ki a titkát, ezáltal nem tudni, hogy miként sikerült érintésérzékeny felületet kicsikarnia egy tükörből, ellenben a végeredmény olyan lett, mint egy hatalmas iPhone, amely ráadásul minden elemében működőképes is.

Az alábbi videón a feltaláló természetesen működés közben is bemutatja találmányát, amelyen látható, hogy az összes applikáció tökéletesen elindul és szuperál rajta, ezáltal kicsit olyan hatást kelt, mintha életre kelne előttünk néhány olyan sci-fi univerzum, amelyeket korábban csak tátott szájjal bámultunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

OMG nem tudtam mi hiányzik az életemből. röhögő smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

röhögő smiley csajoknak találták ezt ki. Sminkel és közben nézheti az instát facebookot stb

válasz erre

Kileah

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez nagyon jóóóóó!!!! :Ö KELL!!!! röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez akkor lesz igazán jó, ha majd ki lehet kapcsolni a tükröződést az ablakoknál. röhögő smiley Meg, ha azt mondja én vagyok a legszebb a világon. röhögő smiley Amúgy ha nem akarjuk érintésérzékennyé tenni, akkor bárki csinálhat. Ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=fUcbEqYY-fs

válasz erre