Itt a világ első okos pénztárcája, aminél esélyük sincs a tolvajoknak

2017. július 10.
3.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Volterman egy sikeres közösségi kampányt követően elkészítette a világ első okos pénztárcáját, amely bőven túlmutat az évszázadok óta használatos hagyományos típusokon, ezáltal messze nem csak arra való, hogy a pénzünket tároljuk benne.

A termék ugyanis képes arra, hogy folyamatosan csatlakozzon az internethez, ezáltal az első és legfontosabb funkciója, hogy a beépített GPS-szel párosítva azonnal jelezzen nekünk, ha túl távol került például okostelefonunktól, ezáltal elhagytuk vagy ellopták.

Egy megfelelő térképes szolgáltatás társaságában így azonnal a pénztárca nyomába eredhetünk, ami ezen felül egy kis kamerával is rendelkezik, amit pontosan úgy alkottak meg, hogy ha a tolvaj - vagy valaki más kinyitja -, akkor azonnal készüljön róla néhány szelfi - ezeket azonnal továbbítja is az eszköz -, amivel egyértelműen bizonyítható, hogy a pénztárcánk az ő kezében van.

Itt a világ első okos pénztárcája, aminél esélyük sincs a tolvajoknak - 2. kép

Ha mindez nem lenne elég, a SIM kártyával felvértezhető okos pénztárcát használhatjuk WiFi hotspotként, de akár egy kisebb powerbankként is, hiszen míg a legkisebb okospénztárca 2000 mAh-s, a legnagyobb 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd. Ennek függvényében az okos pénztárca legkisebb modellje 100, legnagyobb pedig majdnem 160 dollárba kerül majd, noha lesz egy köztes változat is 135 dollárért.

3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ez rohadt jó cucc!

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Na ne szopassatok!

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Totálisan értelmetlen de KELL!!!!!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink