Itt a világ első okos edzőcipője, amelybe kijelzőt is építettek

2016. november 14.
2.1311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egy igazán különleges Indiegogo kampány indult el nemrégiben egy Vixole nevű edzőcipőhöz kapcsolódóan, aminek a különlegessége az, hogy sajátos kialakítása mellett egy külön kijelzőt is beépítettek az alkotók.

A Vixole alapesetben egy átlagos cipő, amely akkor kel életre, amint Bluetooth-kapcsolaton keresztül összekötésre kerül egy okostelefonnal, hiszen ilyenkor aktiválhatók a beépített érzékelők mellett a három modell közöl kettőnél alkalmazott kijelzők is, hiszen míg a Vixole Basic nem kapott ilyet, addig a Vixole Plus egy monochrom LCD, a Vixole OLED pedig egy színes OLED képernyővel lett gazdagabb - ebből csak 300 pár készül világszerte -, amelyre okostelefonunkról ábrákat, képeket, de akár még videókat is küldhetünk rá.

A cipőket a vízálló kialakítás mellett külön fel kell tölteni, és egy átlagos 2 órás töltéssel mintegy 8 órányi használatra elegendő energiával láthatjuk el őket, miközben a lábbeliben lépésszámláló és mozgásérzékelő is helyet kapott.

Mivel a cipő nyílt API-val rendelkezik, ezért bárki fejleszthet rá a jövőben, ami rengeteg izgalmas és kreatív dologra is használhatóvá teheti a Vixole-t, amelynek alapmodelljéért 150 dollárt, drágább változatáért pedig 300 dollárt kérnek el a készítők.

Indiegogo kampány indult el nemrégiben egy Vixole nevű edzőcipőhöz kapcsolódóan, aminek a különlegessége az, hogy sajátos kialakítása mellett egy külön kijelzőt is beépítettek az alkotók.'>
2 hozzászólás

inkognito

8 éve, 3 napja

Hát ilyen mindenkinek kell. Nekem is röhögő smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 3 napja

Hát ez nagyon kemény! röhögő smiley Ki a célcsoport?

válasz erre