Itt a vezeték nélküli töltő, ami még a telefonunkat is fertőtleníti

2020. július 08.
1.6171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A jelenlegi járványhelyzet tekintetében kifejezetten hasznos újítást mutatott be a Samsung, akik előálltak egy olyan vezeték nélküli töltővel, mely nemcsak energiát ad a készüléknek, hanem képes fertőtleníteni is azt.

A gyártó által bemutatott újdonság egy 10W-os vezeték nélküli töltő, amiért 65 dollárt, tehát nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő összeget kér a dél-koreai gyártó, érdekessége pedig, hogy speciális UV-C fénnyel világítja át az eszközt, tehát gyakorlatilag egy UV-sterilizáló egyben, így töltés közben képes elpusztítani a rajta megtelepedett baktériumok és vírusok 99 százalékát, de mielőtt bárkiben felmerülne a kérdés, a koronavírussal konkrétan nem tesztelték, így nem tudni, hogy ezen a téren mi a helyzet.

Maga a készülék akkora, hogy nemcsak okostelefon, hanem bármilyen más hordozható kütyü belefér - lévén egy kis dobozkát kell elképzelni a technológia alatt -, ami nem haladja meg a 196x96 millimétert. Hogy az eszköz pontosan mikor kerül piacra, egyelőre nem ismert még, de vélhetően az új Samsung zászlóshajók bemutatóját követően számíthatunk rá.
4 hozzászólás

inkognito

4 éve, 15 napja

Kíváncsi lennék rá, hogyan is működik pontosan.

válasz erre

Harder

4 éve, 15 napja

Hasznos kis cucc.

válasz erre

Porthos

4 éve, 15 napja

Ez nem rossz!

válasz erre

Levi87

4 éve, 15 napja

Ez igazán menő cucc!

válasz erre