Itt a VAIO telefon

2015. március 21.
8541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Érdekes és kissé zavarbaejtő logót láthatunk mostantól okostelefonokon is.

A zavart az okozza, hogy az ikonikus VAIO logót eddig leginkább notebookokon láttuk, ám időközben a brand kikerült a Sony érdekeltségéből a japán Industrial Partnershez került és tudható volt, hogy továbbviszik a notebook vonalat.

Az azonban meglepetésként ért minket, amikor nem is oly régen arról kezdtek el cikkezni, hogy okostelefont terveznek.

Az ötlet alapvetően nem is lenne rossz, hiszen a VAIO márkanév jól cseng a világ összes pontján, csakhogy van egy kis gond a dologgal. A Sony ugyanis többek közt azért adta el notebook üzletágát, hogy minden energiáját és pénzét a szórakoztató elektronikába ÉS a mobiltelefonokba fektesse. Nekik meg nemigen jönne jól egy egykori saját, de közben idegen kézben lévő konkurencia.

Ám most mégis itt van a VAIO Phone (semmi extra, csak ennyi: VAIO Phone), ami Sony babérjaira tör. De inkább csak törne. Ugyanis bár papíron jól néz ki az Androidot oprendszer, az 5 colos, a HD felbontású kijelző, az 1.2GHz-es processzor és a 16 vagy 32GB tárhely, sajnos a VAIO telefon nem más mint egy álbrand, hiszen van egy szinte megszólalásig azonos ikertestvére Panasonic Eluga U2 néven

nincs még hozzászólás