Itt a napszemüveg, ami nem csak kameráz, a felvételeket még a közösségi oldalunkra is feltölti

2018. január 08.
1.3101
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Snapchat ugyan korábban megpróbálkozott már egy kamerával feldobott okos napszemüveg piacra dobásával, de találmányuk óriásit bukott, azonban az eddig főként elektromos gördeszkáiról ismert Acton úgy gondolta, van ebben azért potenciál.

Ennek apropójából be is jelentették ACE Eyewear névre keresztelt okos napszemüvegüket, ami egy beépített 8 megapixeles kamerával képes arra, hogy fotókat és HD videókat készítsen bármerre is járunk, sőt mi több, ezeket azonnal fel is töltse nekünk közösségi oldalunkra, ha szeretnénk.

A divatosnak nem nevezhető napszemüvegben egyébiránt egy 120 fokos szögben rögzítő kamerát helyeztek el a készítők, amit a keret bal felső sarkában elrejtett, szinte láthatatlan gomb megnyomásával aktivizálhatunk, és ha a szemüveget összekapcsoltuk okostelefonunkkal, akkor a kép azonnal posztolható is a Facebookra, az Instagramra vagy éppen a Youtube-ra.

Itt a napszemüveg, ami nem csak kameráz, a felvételeket még a közösségi oldalunkra is feltölti - 2. kép

A szemüveg aksija összesen másfél órányi felvételt képes rögzíteni, egyetlen töltéssel három napnyi készenléti időt garantál, beépített memóriája pedig 4GB adatot tud fogadni, miközben az egész szerkezet por- és vízálló kialakítást kapott, és ezért nem is kér többet a gyártó 200 dollárnál.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

10 hónapja, 4 napja

Csdoálatos lesz hogy ezzel is teli lesz a net.

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 4 napja

Hát ha a Snapchat belebukott, kiváncsi vagyok nekik hogy jön össze.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 4 napja

Ez nagyon menő

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink