Itt a Lamborghini első hibridautója, a 819 lóerős Sian

2019. szeptember 03.
2.3471
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Lamborghini újabb járgánnyal igyekszik az elektromos járművei sorát gyarapítani, ugyanis a szeptemberben esedékes 2019 Frankfurt Motor Show-t megelőzően már most megtudtunk egy-két finomságot az újdonságukról.

A Lamborghini Sian szívében egy V12 motor dübörög, 819 lóerővel működik, azonban érdekesség, hogy ezúttal a lítium-ion akkumulátor helyett, amely gyakran a norma, a Lamborghini az első olyan szuperkondenzátort telepítette inkább, amely hibrid hajtóműben működik.

A szuperkondenzátornak számos előnye van a hagyományos akkumulátorral szemben. A Sianhoz mellékelt egység háromszor nagyobb teljesítményű, mint egy akkumulátor, és háromszor könnyebb, mint az azonos energiát előállító akkumulátor, és mint azt tudjuk, az ilyen kocsik esetében az elsődleges cél mindig a súly kiiktatása az egyenletből.

Itt a Lamborghini első hibridautója, a 819 lóerős Sian - 2. kép

A mindössze 34 kilogramm súlyú szuperkondenzátor és az elektromos motor ülnek a pilótafülke és a válaszfalak között, hogy a tömeg tökéletes eloszlása megmaradjon. Üröm az örömben, hogy összesen 63 példány készül belőle, amiket 1,05 milliárd forintnak megfelelő összegért kínálnak.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 8 napja

Ennyiért ajándék.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 8 napja

techiii írta:
Na majd a sok arab sejk megveszi.
És belehajtja az első oszlopba.

válasz erre

techiii

1 éve, 8 napja

Na majd a sok arab sejk megveszi.

válasz erre

inkognito

1 éve, 8 napja

1 milliárd ohhh hát az nem drága ahhh neeem

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink