Itt a jövő nagy biznisze: gombamód szaporodnak a mobiltöltéssel foglalkozó cégek!

2017. május 12.
3.3891
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár hazánkban legjobb tudomásunk szerint még nem túl elterjedt dolog, ellenben a Beijing News beszámolója szerint csak Kínában 11 olyan új cég létesült az elmúlt 40 nap alatt, amelyik arra szakosodott, hogy segítsenek az embereknek okostelefonjaik töltésében.
 

Miután ugyanis a mai készülékek egyre kevesebbet bírnak, az embereknek szükségük van arra, hogy legyenek olyan helyek, ahol lehetőséget kapnak telefonjuk feltöltésére, amit Kínában egyre több vállalat próbál megvalósítani, hol kihelyezett töltőkábelekkel, hol kölcsönözhető powerbankokkal.

Az egyre bővülő cégkínálat mellé a Xiaodian ráadásul már egy alkalmazást is fejlesztett, aminek jóvoltából az emberek lehetőséget kapnak arra, hogy Pekingben megkeressék a hozzájuk legközelebb eső helyet, ahol feltölthetik készülékeiket.

Jelenleg Pekingben erre majdnem 1000 helyszínen van lehetőségük az embereknek, akik kölcsönözhetnek maguknak powerbankot ebből a célból, de QR-kódos módszerrel óránként 1 jüanért - ez vicces 40 forint körüli összeg - töltőt is bérelhetnek a helyszíneken, sőt mi több, sok helyen már automaták biztosítják a kölcsönzést.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 5 napja

Az igen! Nálunk néhány szórakozóhelyen vannak ilyenek.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 5 napja

A sok hülye meg rá is van szorulva mert nonstop megy a fészbukk.

válasz erre

betyár

1 éve, 5 napja

Döbbenet hogy hol tartunk...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink